Pszichológus

Eszik Mariann

Pedagógiai szakpszichológus, klinikai szakpszichológus-jelölt, relaxációs terapeuta, KIP-terapeuta jelölt

Pszichológusnak lenni számomra elsősorban gondolkodásmódot, együtt gondolkodást és a segítséget kérő feltétel nélküli elfogadását jelenti. Legfőbb célom, hogy segítsem a hozzám fordulókat abban, hogy az életükben adódó nehézségeket megtanulják más szemszögből nézni, a felmerülő problémákat ne bajnak, hanem megoldandó feladatnak, egyfajta kihívásnak és tanulási lehetőségnek tekintsék. Hiszen azok. A világon minden okkal kerül az életünkbe, és ha nem tanuljuk meg az általa feladott leckét, újra és újra megjelenik majd. Szeretnék támogatást adni ehhez a tanuláshoz azoknak, akik bizalmukkal megtisztelnek.

A személyiségfejlődés élethosszig tartó folyamat. Az ember minél előrébb jár benne, annál nagyobb igénye van a továbblépésre. Aki még csak ismerkedik az úttal, annak félelmetesnek tűnhet, de olyan ez, mint az ejtőernyőzés: először muszáj valakivel együtt ugrani és rettegünk a repülőgép ajtajában, de az ugrás során felszabaduló adrenalin újabb ugrásra késztet, míg végül megtanulunk egyedül ugrani és biztonságosan földet érni.

Aki tehát pszichológushoz fordul, az megfontolt, erős és bátor. A bátor pedig nem az, aki nem fél, hanem aki félelmei ellenére kész változtatni.

Munkám színvonalát folyamatos szakmai továbbképzésekkel és rendszeres, csoportos szupervízión való részvétellel biztosítom. Amennyiben nem én vagyok a megfelelő szakember a hozott nehézségben való segítségnyújtáshoz, ajánlok a probléma kezelésében jártas kollégát.

Egy alkalom időtartama 50 perc.

Óradíj: 9000 Ft.

A Szegedi Szabad Waldorf Iskolával való együttműködés keretében az óradíj a 2020/2021-es tanévben Waldorfos diákok számára: 8000 Ft

Bejelentkezni, időpontot kérni az empszis@gmail.com e-mail címen, vagy a +36304470986 telefonszámon lehet.